Joe Jonas i Ashley Green prekinuli vezu zbog napornih rasporeda

JOE JONAS ovaj tjedan odradio je jedan intervju u kojem je pričao i o svojoj djevojci Ashley Green. Stoga ništa nije dalo naslutiti današnju vijest. Naime, danas je objavljeno kako su Joe i Ashley prekinuli i to prije nekoliko tjedana. Prema izvorima bliskim paru, prekid je bio zajednička odluka, a ostali su prijatelji.

Navodno ih je na prekid motivirala činjenica da oboje imaju naporan radni tempo, koji se nikako ne može uskladiti. Čudno, budući da je u nedavno intervjuu izjavio kako ga djevojka prati svuda te kako su mu osjećaji najbitniji. "Mislim da funkcioniramo zato što me ona tjera da osjećaje stavim na prvo mjesto. Ona shvaća koliko je natrpan moj raspored. Ako treba, otići će sa mnom svuda, pratila me na turneji po Južnoj Americi", izjavio je zaljubljeni Jonas.

Možda je Ashley u međuvremenu postala manje prilagodljiva. Glumica je i sama jako zauzeta snimanjem "Twilighta". Njihova veza bila je poprilično ozbiljna pa je tako on dolazio na njezin filmski set, ona njega pratila na turnejama te upoznala njegovu obitelj. Iako se kao razlog prekida navode naporni i neusklađeni rasporedi, trenutno se i Joe i Ashley nalaze u New Yorku.

Pročitajte više