Johnny Depp se priključio TikToku, u nekoliko sati skupio 3 milijuna pratitelja

Foto: EPA

GLUMAC Johnny Depp otvorio je TikTok profil nakon što je nedavno pobijedio na sudu bivšu suprugu Amber Heard koju je optužio za klevetu.

Glumac je u manje od 24 sata prikupio gotovo tri milijuna pratitelja. Depp nije zapratio nikoga, nije ništa objavio niti je što lajkao, piše Daily Mail. U opisu profila napisao je "povremeni glumac", a Johnnyjevo pojavljivanje na ovoj društvenoj mreži mnogi su dočekali s oduševljenjem.

Podsjetimo, porota u Fairfaxu u Virginiji ovog je tjedna odlučila da bi Depp trebao dobiti više od 10 milijuna dolara odštete nakon što je Heard napisala članak u kojem je sebe opisala kao žrtvu zlostavljanja.

Sama Heard dobila je 2 milijuna dolara odštete za komentare Deppovog bivšeg odvjetnika, što znači da ukupno duguje svom bivšem suprugu 8.35 milijuna dolara. Najavila je da će se žaliti na presudu.

@ethantrace HE’S FINALLY HERE! 😳🏴‍☠️🖤 @Johnny Depp #johnnydepp ♬ original sound - Ethan Trace

Velik dio televizijskog suđenja bio je usredotočen na Amberine tvrdnje da ju je Depp fizički i seksualno zlostavljao jer ju je, kako je rekla, napao u više od deset navrata. Depp je zanijekao da je ikada udario Heard, rekavši da je ona njega zlostavljala.

Dobro upućen izvor je jučer za New York Post rekao da se Depp, koji je trenutno na glazbenoj turneji s Jeffom Beckom, trenutno fokusira na glazbu i opušta se nakon stresa koji mu je donijelo suđenje. Cilj mu je vratiti se filmskoj karijeri.

Pročitajte više