Joss Stone filmsku karijeru počela lezbijskim poljupcem

JOSS STONE, engleska soul i r'n'b pjevačica i povremeno glumica, u svom novom filmu strasno se i na radost obožavatelja poljubila sa svojom kolegicom. Pjevačica, dobitnica dvije Brit nagrade, prvi se put okušala u glumi ulogom Angele u filmu Eragon, no njezino pojavljivanje na velikom platnu nije prošlo pretjerano zapaženo.

Joss je prethodno najavila kako će njezin "prvi pravi film" sadržavati scenu strasnog poljupca s drugom glumicom, a pjevačica je svoje obećanje ispunila u romantičnoj komediji "Snappers" koja se trenutno snima na nekoliko lokacija u Britaniji. Joss u filmu tumači slavnu glumicu koja svoj privatni život nastoji sakriti od objektiva paparazza koji je neprestano prate. "Ovaj mi je film predstavljao veliki izazov. U njemu ima nekoliko detalja za koje smatram kako će proširiti obzore i baciti sasvim novi pogled po pitanju nekoliko tema i to me jako uzbuđuje. Također mogu potvrditi da lik kojeg u filmu tumačim dijeli francuski poljubac s jednom osobom, ali nju ne igra muški glumac", ispričala je Joss uoči snimanja filma.

Osim što u njemu glumi, 20-godišnja pjevačica priprema i nekoliko pjesama za soundtrack ovoga filma. "Pozvala sam nekoliko svojih suradnika iz Amerike s kojima ću naredna tri mjeseca snimati pjesme za soundtrack. Pjesme sam već počela pisati. Često zaspem sa olovkom i papirom, pa se naglo ustanem u sred noći i "navalim" na pisanje novih pjesama. To mi je zabavno, potpuno sam predana ovom projektu", rekla je Joss. Premijera filma najavljena je za rujan ove godine, a u njemu će se pojaviti i glumica Caroline Quentin.

K.H.

Pročitajte više