Justin Bieber: Razočaran sam što nisam osvojio Grammy

JUSTIN BIEBER uzrujan je i razočaran jer nije osvojio nijedan Grammy na jučerašnjoj dodjeli. Bio je nominiran u dvije kategorije, za najboljem novog izvođača i najbolji pop album godine. Ipak, nadmašile su ga Esperanza Spalding i Lady Gaga. Iako je Bieber razočaran što nije trijumfirao ove godine, ne odustaje od plana za osvajanjem Grammyja sljedeće godine.

"Nisam imao pojma što će se dogoditi, radio sam naporno proteklih godina, i sad neću lagati, bio sam razočaran nakon svega. No, vratit ću se sljedeće godine i uzet ću nekoliko Grammyja doma. Sada sam motiviran da radim još više nego proteklih godina. Bit će teško, no pokušavat ću", rekao je Justin.

I na svom Twitteru je napisao kako je htio pobijediti. "Bio mi je san osvojiti Grammy, a to mi je san i dalje. Bio sam uzrujan, naravno. Rekli su mi kako nas ne definiraju naši uspjesi, nego porazi. Izgubio sam, no naravno da ovo nije posljednja šansa da dobijem Grammy", napisao je pjevač na Twitter. Njegov mentor Usher izjavio je da se nadao da će njegov štićenik dobiti.

Pročitajte više