Kakav duo: Ava Karabatić i Ante Gotovac u Beogradu napravili show za pamćenje

Screenshot: RTL

NOSTALGIJA za Hrvatskom puno se lakše izdrži kada imaš prijatelja uz sebe dok zarađuješ svoj kruh u inozemstvu – to dobro znaju Ava Karabatić i Ante Gotovac koji su prošloga vikenda napravili show u Beogradu.

Popularna starleta, pjevačica i voditeljica nastupila je u klubu u kojem kao PR menadžer radi Ante Gotovac. Oni se poznaju već desetak godina, a u Srbiji su našli mjesto za sebe. "Beograd je grad baš stvoren za nas", Kaže Ava za RTL.

Ante se preselio u Beograd tek prije desetak dana kako bi počeo svoju novu karijeru, no Ava ju tamo gradi već neko vrijeme. Nakon sudjelovanja u reality showu Parovi postala je voditeljica na Happy TV-u i potpuno se uklopila u tamošnju scenu i način života. "Moram priznati da sam iznenađen njenom popularnošću u Srbiji", iznenađen je Ante.

"Evo ja već mjesec dana radim na televiziji Happy kao voditeljica i to je ono što zaista volim , a to je rad sa ljudima. Naprosto obožavam i jedva čekam. Čak nisam uzimala ni slobodne dane. Rugaju mi se kolege i kažu: Ludo jedna čeka te Madrid, a ti u ponedjeljak već na posao u 9 ujutro. Tako je to kad voliš svoj posao", opisuje Ava svoju novu karijeru.

Na beogradskoj splavi rasplesala je goste, a zajedno s kolegicom Marijanom Full zavladala je pozornicom, uz određeni draž kaotičnog nastupa kakav namjerno ili nenamjerno zna napraviti.

Ante Gotovac posvetio se PR poslu pa se ne pojavljuje toliko u javnosti kao prije, no otkriva da će doći u Hrvatsku na vjenčanje Simone Ištvanović, s kojom je svojevremeno punio stupce tabloida.


 

Pročitajte više