Kanye se na koncertu zapalio na pozornici, a onda se pojavila Kim u vjenčanici

Foto: EPA

KANYE WEST priredio je posljednji koncert u sklopu promocije svog desetog studijskog albuma Donda, koji nosi ime po njegovoj pokojnoj majci.

Reper je publiku iznenadio svojim nastupom na pozornici. Zapalio se i u plamenu prošetao setom, koji je nalikovao njegovoj obiteljskoj kući u kojoj je odrastao, piše BBC.

Njegovi zaposlenici zaduženi za gašenje vatre učinili su to na vrijeme, a kasnije je za publiku uslijedilo još jedno iznenađenje. Za vrijeme posljednje pjesme koncerta No Child Left Behind Westu se na pozornici pridružila njegova bivša supruga Kim Kardashian. 

Reality-zvijezda pojavila se odjevena u vjenčanicu, s velom preko lica. Došetala je do Kanyea, a svjetla su se na pozornici ubrzo ugasila. 

Događaju su prisustvovali i kontroverzni reper DaBaby i rock-zvijezda Marilyn Manson, koji se donedavno borio s optužbama za seksualno zlostavljanje.

Inače, Kanye je nedavno predao zahtjev za promjenu svog imena te je naveo da se na to odlučio iz osobnih razloga, dok Kim još uvijek nosi reperovo prezime. 

Podsjetimo, bivši par je vijest o razvodu potvrdio u veljači. 

 

Pročitajte više