Kate Beckinsale objavila fotke nakon snimanja u Zagrebu i zabrinula obožavatelje

Foto: Instagram

KATE BECKINSALE pokazala je ozljede koje je navodno zadobila posljednjih nekoliko dana. 

Ima velike masnice na ruci, crvenilo kod malog prsta i ranu na obrazu. Pratitelji su glumicu u komentarima ispitivali što se dogodilo, a mnogi su joj poručili kako izgleda kao da joj je prst slomljen. I dok su jedni iskazali zabrinutost, drugi su posumnjali da je možda riječ o ozljedama napravljenima za film Canary Black, koji Kate trenutno snima u Zagrebu.

Kate Beckinsale u ovom filmu glumi agenticu CIA-e Avery Graves. U vodećoj ulozi Kate se pridružuje Rupert Friend, publici dobro poznat iz uspješnih serijala Anatomija jednog skandala i Obi-Wan Kenobi. Redatelj filma je Pierre Morel, Francuz koji stoji iza kinohitova 96 sati i Pepermint, dok je za scenarij zaslužan Matthew Kennedy.  

Snimanje najvećeg filmskog projekta koji se ikad snimao u Hrvatskoj započelo je u listopadu, a ranije je najavljeno kako će trajati oko 50 dana. Film se snima na 130 lokacija u Zagrebu, a neke od lokacija na kojima će se snimati su Kamenita vrata, Europski i Cvjetni trg, Dubravkin put, Tuškanac, dijelovi Novog Zagreba te Hondlova ulica na istoku grada. 

Pročitajte više