Kate Beckinsale proglašena najseksipilnijom ženom svijeta

BRITANSKU glumicu Kate Beckinsale popularni magazin Esquire proglasio je najseksipilnijom ženom svijeta. "Jako mi se sviđa ta ideja, zaista. Imam osjećaj da ovo tek moram zaslužiti. Pokrenuti se i postati još bolja pomoću plesa na štangi ili nečeg sličnog", izjavila je 36-godišnjakinja.

Kate je često punila novinske stupce i svojim dugim jezikom

Glumica koja je s trona najseksipilnije svrgnula Halle Berry, također priznaje da je od početka mislila da bi mogla osvanuti na prvom mjestu liste. Osim što je poznata po svojoj savršenoj liniji, Kate je često punila novinske stupce i svojim dugim jezikom. Baš poput nekih drugih kolegica, kad je u pitanju intimni život, Kate će uvijek na najdetaljniji način opisati sve pojedinosti.

Posljednja izjava prelijepe glumice jednako je šokirala i oduševila javnost. "Što se tiče kuhanja ja sam najgora supruga na svijetu, ali zato sam u krevetu prava mačka. Oduvijek sam smatrala da ne možeš biti dobar i u krevetu i u kuhinji. Ako ne znaš kuhati, hranu uvijek možeš naručiti", ispričala je Kate, i dodala: "Nadam se da moj suprug ne naručuje seks".

Pročitajte više