Kate Hudson izašla iz veze prije četiri dana, a već viđena u zagrljaju drugog

PRVO JE bila u on/off vezi sa glumcem Owenom Wilsonom koji je zbog njihovog prekida pokušao počiniti samoubojstvo rezanjem žila i predoziranjem sa lijekovima. Poslije toga bila je u vezi sa Owenovim najboljim prijateljem, Lanceom Armstrongom, kojeg je napucala nakon samo tri mjeseca veze. Sada se Kate Hudson vratila u zagrljaj svom bivšem suprugu, glazbeniku Chrisu Robinsonu, frontmanom grupe The Black Crowes, s kojim se razvela prošle godine, navodno zbog njezine afere sa Owenom Wilsonom.

Kate Hudson protekla tri mjeseca bila je u vezi sa sedmerostrukim pobjednikom Tour de Francea, biciklistom Lanceom Armstrongom s kojim je prekinula prije tek četiri dana, a već je viđena u zagrljaju drugog muškarca, i to ni manje ni više nego svog bivšeg supruga, Chrisa Robinsona, s kojim je 2004. godina dobila sina Rydera. Kate i Chris viđeni su na Teteboro aerodromu u New Jerseyju, a (novopečeni) par je sa sinom Ryderom otišao u Katein stan gdje su živjeli do njihovog razvoda. "Izgledali su jako zaljubljeno i cijelo su se vrijeme mazili i ljubili po dvadesetak sekundi, što je duže od prosječnog poljupca. Iako su razvedeni, njihovo ponašanje je odavalo dojam kao da su opet u vezi, a ne da su samo prijatelji. Nisu skidali pogleda jedno sa drugog i izgledali su kao jedna velika sretna obitelj", ispričao je svjedok.

"Kate i Chris oduvijek su bili jako bliski, a poznato je da se ona nakon prekida gotovo uvijek vraća svojim bivšim dečkima i u njima traži utjehu", izjavio je Katein poznanik. Glumica u posljednje vrijeme polako ali sigurno sebi osigurava titulu promiskuitetne osobe koja ulijeće u svaku vezu, a dečke mijenja češće nego ulje u svom automobilu. Jedna stvar je sigurna: ljeto za Kate još nije gotovo, a ona će zasigurno naći još jednu avanturu s kojom će nedvojbeno još jednom popuniti stupce svih svjetskih tabloida.

K.H.

Pročitajte više