"Kate Middleton ne podnosi Meghan od prvog dana jer je smatra prijetnjom"

Foto: Guliver Image/Getty Images

VELIKA Britanija već mjesecima bruji o odnosu Kate Middleton i Meghan Markle. Kate i Meghan prve su pučanke u povijesti koje su se udale za britanske prinčeve, a sada su zaratile i navodno u javnosti samo glume da je sve u redu.

U dokumentarcu "Rat princeza" koji se emitirao u Velikoj Britaniji, odnos dviju vojvotkinja komentirali su kraljevski biografi i novinari. Jedna od njih, Carole Malone, smatra da je problem nastao čim je javnost saznala da je buduća supruga princa Harryja holivudska glumica.

"Kate Middleton je tipična engleska ruža, djevojka koja je pohađala privatne škole i imala savršen život bez puno drame. Godinama je sva pažnja bila usmjerena na nju. Čim je postalo očito da će Harry oženiti glamuroznu holivudsku glumicu, Kate se morala osjetiti ugroženom. Ona i Meghan su dva različita tipa osoba, Meghan je imala drugačiji život, za sve se izborila sama", kaže Malone.

Iako su vojvotkinje na božićnoj misi djelovale kao da od svađe ipak nema ništa, sve je više novinskih napisa o razdoru među braćom i kraljevskim snahama. Meghan i Harry se uskoro sele iz Kensingtonske palače u Windsor.

Pročitajte više