Kćer milijardera napali zbog fotke u badiću na natjecanju ljepote, imala je odgovor

Foto: Instagram

MISS KANSASA napali su zbog fotografije u kupaćem kostimu na natjecanju ljepote, no ona nije ostala dužna kritičarima.

Gracie Hunt, inače kći predsjednika Kansas City Chiefsa Clarka Hunta, na Instagramu je branila svoje sudjelovanje na natjecanju ljepote u kupaćem kostimu, nakon što se u nedjelju okitila laskavom titulom misice. 

Na Instagramu je pojasnila zašto je odlučila sudjelovati i u dijelu natjecanja s kupaćim kostimima. "Nošenje kupaćih kostima ili prikazivanje mog rada u potrazi za zdravljem i kondicijom ni na koji način ne umanjuje moju vrijednost kao žene", započela je 22-godišnjakinja svoju objavu, koju je popratila snimkom u plavom kupaćem kostimu.

"To ne umanjuje moju istinsku snagu, ne umanjuje moju vjerodostojnost niti degradira bilo koje drugo područje mog života", poručila je.

"Želim da se sve žene osjećaju osnaženo i jako kako bismo mogle ispuniti svoj potencijal i postati najbolje verzije sebe", nastavila je.

"Svi smo različiti. Ne postoji 'jedna veličina koja odgovara svima', ali postoji povjerenje u saznanje da ste danas bolji nego što ste bili jučer", zaključila je.

Hunt, koja tvrdi i da zna "više o nogometu od većine frajera", od malih nogu pati od celijakije, odnosno intolerancije na gluten, ali motivirana je da postane fitness-trenerica.

Osim toga, radi u marketingu u tvrtki svog dvije milijarde dolara teškog oca te studira sportski menadžment na Sveučilištu u Kansasu, a nakon pobjede u svojoj državi natjecat će se i na izboru za Miss SAD-a.

Pročitajte više