Kevin Spacey napokon stigao na Dubrovnik Film Meeting

KEVIN SPACEY je napokon stigao u Dubrovnik na "Dubrovnik Film Meeting" gdje se kao prvi gost smjestio u novootvorenu Vilu Agavu u kojoj je jutro proveo na terasi ispijajući vino s prijateljima. "Dubrovnik Film Meeting" organiziraju Jadranski luksuzni hoteli već treću godinu zaredom u suradnji s najutjecajnijim i najprestižnijim regionalnim filmskim festivalom Sarajevo Film Festival. Nedjeljno poslijepodne rezervirano je za druženje s Goranom Štrokom na njegovoj mega jahti s kojom bi se dvojac trebao provozati do dubrovačkih Elafita, otoka smještenih zapadno od Dubrovnika od kojih su na njihovom planu Šipan, Koločep i Lopud.

Večeras je najpoznatiji hrvatski grad u znaku kultnog filma "Privedite osumnjičene" redatelja Bryana Singera koji će biti prikazan u Hotelu Dubrovnik Palace. Film će se  prikazati Spaceyu u čast jer je to film koji je glumcu donio prvog Oscara. Nakon projekcije će uzvanici imati priliku sudjelovati u latino gala partiju na koji su mnogi hrvatski estradnjaci najavili svoj dolazak. Prema dosadašnjim informacijama, Kevin će se u Dubrovniku zadržati dva dana, a nakon projekcije filma i druženja s Goranom Štrokom po otocima, sutra će posjetiti Stradun gdje se očekuje navala obožavatelja.

Kevin u novom filmu glumi psihijatra

Dvostruki oskarovac je uz redatelja i scenarista Charlieja Kaufmana bio glavna zvijezda ovogodišnjeg filmskog festivala u Sarajevu. Kevin Spacey, pristupačan kakav jest, Sarajlijama je priuštio nezaboravnu večer kad ih je pozdravljao, s njima se fotografirao i potpisivao se na male papiriće koje su mu klicajući gurali pod nos. 49-godišnji glumac proslavio se ulogama u filmovima "L.A. Povjerljivo", "Sedam" i "Vrtlog života". Nakon posjeta Sarajevu i Dubrovniku kreće put Amerike gdje nastavlja sa snimanjem novog filma "Shrink" u kojem Spacey tumači ulogu psihijatra koji liječi holivudske zvijezde, a nakon toga će se početi pripremati za ulogu Lexa Luthora u novom filmu o Supermanu "Čovjek od čelika".

L.V.
foto: dubrovniknet.hr

Pročitajte više