Khloe Kardashian nije bila pozvana na Met Galu, zna se i razlog

Foto: Instagram

IAKO su slavne sestre Kim Kardashian i Kendall Jenner, kao i njihova majka Kris Jenner, prisustvovale ovogodišnjoj Met Gali, Khloe Kardashian nije imala tu priliku. 

Khloe dosad nikada nije bila pozvana na ovaj prestižni događaj, a razlog je njezina nedovoljna popularnost. The Sun piše kako glavna urednica modnog časopisa Vogue Anna Wintour pomno bira popis gostiju. 

Khloe, koja ima 183 milijuna pratitelja na Instagramu, po njenom mišljenju nije materijal za A-listu zvijezda, kakve se navodno pozivaju na Met Galu. Ona, naime, pripada C-listi. 

Ovo je razljutilo mnoge fanove obitelji Kardashian, koji su po Twitteru raspravljali kako je moguće da Khloe pripada C-listi. Također, Ana Wintour je ove godine na Met Galu pozvala mnoge influencere i TikTokere, među kojima je i Addison Rae, koju prati 39 milijuna ljudi na Instagramu, a 85 milijuna na TikToku.

"Kako Khloe nije pozvana na Met Galu?", "Zašto je Khloe zabranjena na Met Gali, a mnogo celebrityja s C-liste je došlo? Khloe je jedna od najpopularnijih reality zvijezda na svijetu", "Kako je ona na C-listi?", "A zovete TikTokere i influencere?", "Kako je Addison Rae pozvana na Met Galu? Nije li poanta da celebrityji koji nisu na A-listi ne dobivaju pozivnice? Koliko znam, Khloe Kardashian nije pozvana", glasili su komentari na Twitteru. 

Pročitajte više