Kim Kardashian otkrila kako ju je Kanye nagovorio da izađu na spoj

Foto: Instagram

POPULARNI televizijski show "Keeping Up With The Kardashians" doživio je svoju desetu godišnjicu prikazivanja, a tom se prilikom obitelj okupila kako bi porazgovarali o najvažnijim trenucima u proteklih deset godina.

Tijekom specijalne epizode dotakli su se mnogih važnih životnih prekretnica, ali se otkrilo i kako su se Kim i Kanye upoznali i zaljubili.

"Upoznala sam ga 2002. ili 2003. Tad je snimao pjesmu s mojom prijateljicom Brandy. Dobro se sjećam tog druženja. Kasnije je pitao svoje prijatelje tko je ta Kim Kardajan. Nije zapamtio kako se zovem.

Razgovarali smo prije nego sam se udala za Krisa Humphriesa, no ja sam odlučila otići u drugom smjeru. Mislim da sam jednostavno morala proći kroz to kako bih shvatila što želim. Nakon svog prekida stvarno sam se loše osjećala, a on me pozvao u Pariz na modnu reviju.

Šalio se da je organizirao tu reviju samo kako bi izašao sa mnom. Otišla sam i tako smo započeli vezu. Od trena kad sam sletjela ludo sam se zaljubila u njega. Pomislila sam: 'Bože, zašto se ovo ranije nije dogodilo?'. Tako to treba biti u životu- ljubav, zabava i istinska potpora", zaključila je Kim.

U jednom ranijem intervjuu s Oprah ispričala je kako je upravo dugogodišnje prijateljstvo imalo snažne temelje na kojima su kasnije gradili vezu.

"Poznavali smo se dugo vremena, bili smo prijatelji šest ili sedam godina. Postoji nešto utješno u tome da si s nekim tko zna sve o tebi, poštuje te i razumije. Prošli smo kroz mnogo sličnih stvari i to nas je povezalo", ispričala je tom prilikom.  

Pročitajte više