Kim Kardashian pokazala dnevni boravak, fanovi razočarani: "Ovo je depresivno"

Foto: Instagram

KIM KARDASHIAN na Instagramu je pokazala svoju dnevnu sobu, za koju je u opisu fotke napisala da joj je najdraža prostorija u kući, ali njenim se fanovima nije osobito svidjela. 

Soba ima bijele zidove i bijeli namještaj te je uređena moderno i minimalistički, kao i ostatak kuće koju je Kim donedavno dijelila s Kanyeom Westom, s kojim je trenutno u procesu razvoda. 

"Izgleda kao soba za izolaciju", "Ima vibru moderne ludnice", "Ovo je depresivno", "Nije mi jasno da nemate nikakvih slika na zidu. Soba je puna stvari, ali po meni prejednostavna. Cijela kuća mi izgleda kao one obložene sobe u ludnici", "Osjećao bih se kao da sam na psihijatriji", "Nešto me uznemirava na ovoj slici, ali nisam sigurna što", bili su neki od komentara pratitelja. 

Inače, kuću u Hidden Hillsima Kim i Kanye renovirali su čak četiri godine i na nju potrošili milijune dolara. Kuću su kupili 2014. za 20 milijuna dolara, a trenutno se procjenjuje na 60 milijuna dolara.

Svojevremeno su kuću, nakon što su dovršili preuređivanje koje je trajalo oko šest godina, pokazali za časopis Architectural Digest. 

"Kanye i Kim su htjeli nešto inovativno. Nismo razgovarali o dekoracijama, već o životnoj filozofiji, kako sad živimo i kako bismo htjeli živjeti u budućnosti", ispričao je za AD belgijski dizajner Axel Vervoordt koji je bio zadužen za uređenje kuće. 

Pročitajte više