Kim Kardashian stigla na reviju u Milanu, opet imitira izgled Marilyn Monroe

Foto: Instagram

KIM KARDASHIAN otišla je na Milano Fashion Week, a za tu je priliku odlučila imitirati izgled Marilyn Monroe. Kardashianka nosi kolekciju brenda Dolce & Gabbana za proljeće/ljeto 2023. godine, a na Instagramu je objavila nekoliko snimki kojima je najavila reviju.

Kako bi što više sličila slavnoj glumici, stavila je plavu periku te odjenula usku crnu haljinu, kojom je naglasila dekolte. 

Na drugoj snimci nosila je kombinaciju punu šljokica te crne rukavice.

Ovo nije prvi put da Kim pokušava imitirati izgled Marilyn Monroe. Na Met Gali u svibnju ove godine pojavila se u haljini koju je glumica nosila kad je pjevala na proslavi rođendana Johna F. Kennedyja. Time je odala počast pokojnoj glumici, ali reakcije nisu bile pozitivne. 

Optužili je da je oštetila haljinu Marilyn Monroe

Optužili su je da je uništila kultnu haljinu. Scott Fortner, kolekcionar koji upravlja internetskom stranicom posvećenom isključivo Monroe, objavio je fotografije bež haljine ukrašene kristalima prije i nakon što ju je nosila Kim Kardashian.

"Osjećam da bi svaka zvijezda kojoj bi se ponudila mogućnost da nosi ovaj odjevni predmet vrlo vjerojatno zgrabila tu priliku. Postoji razlog zašto bi je netko htio nositi. Jednostavno se ispostavilo da je Kim K. ta. Sada je trajno oštećena i vjerojatno bi bila oštećena neovisno o tome tko ju je nosio", rekao je Fortner.

O svemu se oglasio i muzej Ripley's Believe It or Not!, u čijem je haljina posjedu od 2016. godine.

"Kim je žestoko osporavana zbog kultne haljine, no činjenica je da ona ni na koji način nije oštetila odjevni predmet za kratko vrijeme koliko ga je nosila. Od dna stepenica, gdje je Kim odjenula haljinu, do vrha, gdje je vraćena, haljina je bila u istom stanju u kojem je iznajmljena", zaključila je za TMZ potpredsjednica izdavaštva i licenciranja Ripley'sa Amanda Joiner.

Pročitajte više