Kraljica i princ Charles nikad ne putuju bez ove morbidne stvari u prtljazi

Foto: Guliver Image/Getty Images

ČLANOVI kraljevske obitelji po mnogim se stvarima razlikuju od običnih smrtnika, a među njima su i neke stvari kojih se obavezno moraju držati dok putuju. 

Tako, primjerice, iako on to radi, princ William nikad ne bi smio putovati u istom avionu kao njegova djeca jer se dva nasljednika krune nikad ne bi smjela naći na istom letu. 

Članovi kraljevske obitelji također imaju obavezu sa sobom na putovanjima u pripremi imati crnu odjeću za žalovanje za slučaj da neki član obitelji umre dok su na putu. Ako ste mislili da je to morbidno, ne brinite, ima i gore. 

Princ Charles i kraljica Elizabeta na duži put ne idu bez vrećice vlastite krvi za koju se brine kraljevski liječnik koji im se uvijek nalazi pri ruci. Razlog tome je mogućnost da im hitno zatreba transfuzija. Moraju biti sigurni da će dobiti odgovarajuću krv bez obzira na to ima li je na zalihama u mjestu na koje putuju ili ne. 

Osim toga, u kraljičinoj se prtljazi obavezno nalaze sapuni s mirisom borovine, uokvirene obiteljske fotografije, kobasice, džin, ječmeni slad i čajnik s monogramom. Također, sa sobom nosi vlastiti toaletni papir zaštićen pečatom koji samo ona smije slomiti, piše Mirror. 

Pročitajte više