Kratka pjevačka karijera Elle Dvornik: Lizala frendicu i snimala se na groblju

Screenshot: YouTube

ELLA Dvornik natjecat će se u showu Zvijezde pjevaju, a njezini pratitelji smatraju da ima velike šanse da pobijedi. Blogerica i infulencerica nekad je i sama imala pjevačku karijeru, a mnogi su tad smatrali da joj pjevanje uopće ne ide loše. 

Kći Dina Dvornika svoj je prvi singl "Vrati mi sve" objavila 2011. godine. Tih je dana u reality formi okupljala bend, a pjesma je jedno vrijeme bila hit na hrvatskim radio postajama. Tom prilikom snimali smo intervju s Ellom, na groblju. Ella je u to vrijeme bila prilično ekscentrična, a svojom je glazbom htjela osvojiti japansko tržište.

I njezin najpoznatiji spot, onaj za pjesmu Hentai, bio je inspiriran japanskim crtićima (za odrasle). Ella je u spotu frendici Marini Žunić lizala guzu, a u jednom trenutku je pila mlijeko iz zdjele za mačke. YouTube je spot uklonio sa službenog kanala jer je bio eksplicitan. Srećom, fanovi su ga objavljivali na svojim kanalima pa nije u potpunosti nestao.

Ella je 2012. godine objavila album Sayonara na kojemu su se našle pjesme Vrati mi sve, Rođeni u krivo vrijeme, Iznad Oblaka, Ljuta, Mrak, Zauvijek kraj, Nek svi vode ljubav, Sayonara i Pleši švabo pleši. 

Ubrzo nakon toga odustala je od pjevačke karijere te se odlučila odseliti iz Hrvatske. Prvo je živjela u Danskoj, a potom u Velikoj Britaniji gdje se počela baviti pisanjem bloga. U Londonu je upoznala i Charlesa Pearcea za kojeg se udala ove godine na Valentinovo.

Pročitajte više