Kreće drugi Citroenov Road Show

OD 19. veljače do 27. ožujka Citroen će diljem Hrvatske upriličiti natjecanje u kojemu će pobjednik biti  vozač koji ostvari najnižu potrošnju za upravljačem Citroena C2 1.4 HDi, automobila koji je ujedno i glavna nagrada natjecanja.

Početak natjecanja je u Zadru, finale u Zagrebu na Auto Showu, a Road Show će između ta dva grada posjetiti 20 gradova u svim regijama Hrvatske. Pravo sudjelovanja imaju svi punoljetni građani sa vozačkom dozovolom B kategorije, koji u ovlaštenom Citroenovom distributeru ostružu strugalicu, čime si otvaraju dvije mogućnosti.

Prva je pojavljivanje oznake "Test vožnja", što znači automatski ulazak u natjecanje u svom gradu na zadanoj ruti. U svakom gradu  pravo sudjelovanja ima 50 vozača, a svaki sudionik dobiva CD sa kompilacijom pjesama.

Pobjednik iz jednog grada ide u finale u kojemu će sudjelovati 22 vozača, a svi finalisti osvajaju DVD player. Svi oni koji ostružu oznaku "Druga sreća", ulaze u kutiju iz koje će se na kraju natjecanja izvući dobitnik kućnog kina Samsung.

Usporedno sa pokretanjem Road Showa, Citroen pokreće i prodajnu akciju sa istoimenim paketima opreme za modele C2, C3, C3 Pluriel, Xsara, Xsara Picasso, C8, Berlingo u osobnoj i dostavnoj izvedbi te Jumper.

Unutar akcije kupci će moći ostvariti sljedeće pospuste:

C2 Pack Road Show - 4 500 kn
C3 Pack Road Show - 7 000 kn
C3 Pluriel - 8 000 kn
Xsara Pack Road Show - 12 000 kuna
Xsara Picasso Pack Road Show - 8 000 kn
C8 Pack Road Show - 12 000 kuna
Berlingo (osobni) Pack Road Show - 6 000 kn
Berlingo (dostavni) Pack Road Show - 6 000 kn
Jumper Pack Road Show - 10 000 kuna.

Na drugom Citroen Road Showu Citroenovi partneri su Michelin, Total, Hypo Alpe Adria bank, Trast i HG Spot.

Goran Vuzem

Pročitajte više