Krešu u zadnjim sekundama zeznulo jedno pitanje, Zagrepčanka osvojila 10.000 eura

Screenshot: HRT

Ivana Drnić iz Zagreba jedina je u ovotjednom izdanju Superpotjere uspjela nadigrati lovce. Iako je imala nekoliko pogrešaka tijekom brzopotezne igre, Ivana je uspjela do kraja zadržati izvrsnu koncentraciju i pobijediti supertim od četvero lovaca sa šest sekundi prednosti te osvojiti 10.000 eura. 

Nastupala je kao posljednja, peta natjecateljica, a u prvom krugu točno je odgovorila na tri pitanja i osvojila 1500 eura. U brzopoteznoj igri Ivana se odlučila suprotstaviti timu od četvero lovaca za iznos od 10.000 eura te uz petnaest sekundi prednosti. Naime, lovci su na svom satu zatražili 45 sekundi.

Ivana nije znala odgovore na tri pitanja, dok su lovci pogriješili samo na jednom, ali ispostavilo se ključnom. Naime, Krešo u posljednjim sekundama nije znao koja slitina bakra i kositra u strojarskoj verziji ima cink - mislio je da je odgovor mjed, a bila je bronca. 

Preostalo vrijeme nije bilo dovoljno da Joško pročita novo pitanje lovcima te je Ivana sa šest sekundi prednosti uspjela nadigrati četvero lovaca i osvojiti 10.000 eura.

"Mislio sam da će nakon onog dugog razmišljanja stvar biti više-manje gotova, međutim izvrsno ste se vratili. Mi smo možda na jednom pitanju koje se moglo odgovoriti stali i nismo dočekali još jedno. Nažalost, čuli smo ga, ali nismo se stigli javiti. Jako fino, stabilno, ja vam čestitam, stvarno jako dobar nastup", poručio je Ivani Sven.

Pročitajte više