Kris Jenner o slučaju O.J. Simpsona: Mogla sam spasiti Nicolein život, zlostavljao ju je

MAJKA klana Kardashian, Kris Jenner, donedavno je skrivala veliku tajnu samo za sebe. Gospođa Jenner, nekad Kardashian, piše svoje memoare, a u njima će otkriti kako je mogla spasiti život svoje nekad najbolje prijateljice Nicole Brown Simspon. Nicole je 1994. godine pronađena mrtva u svom domu, a s njom je bio i Ron  Goldman. Za dvostruko ubojstvo optužen je bivši bejzbolaš O.J. Simpson, a na sudu ga je branio pokojni Robert Kardashian, jedan od tada najboljih odvjetnika u SAD-u.

Kris je napisala kako je srela Nicole na dan kada je ubijena. "Nicole mi je rekla da dođem kod nje jer moramo razgovarati o nečemu jako važnom". Nakon što ju je Kris odbila jer je imala posla, Nicole je i dalje inzistirala. "Bio je to posljednji put da sam pričala s Nicole. Nakon što je ubijena, odmah sam znala da je O.J. imao nešto s njezinim ubojstvom. Nisam mogla vjerovati da bi je izdala osoba koju je toliko voljela. Da je O.J. bio toliko destruktivan, ljubomoran i sebičan, to mi je bio veliki šok. Sve te misli rojile su se mojom glavom, nisam mogla vjerovati", napisala je Kris.

Još više se šokirala kada je shvatila da je Nicole bila zlostavljana 17 godina, koliko je bila s O.J-em. Smatra da je mogla spasiti život svoje prijateljice da se s njom našla tog dana. Ironično je to što je upravo Robert Kardashian spasio Simpsona od zatvora. Ipak, danas O.J. služi zatvorsku kaznu zbog otmice i napada vatrenim oružjem, što je napravio nakon što je oslobođen optužbi za dvostruko ubojstvo.

Pročitajte više