Krv, znoj i suze najavljuju novu sezonu "Plesa sa zvijezdama"

RASPLESANA ekipa HRT-ovog showa "Ples sa zvijezdama" ponovno se okuplja u subotu s novim pojačanjima iz svijeta showbiznisa. Nakon nekoliko tjedana treninga natjecatelji su spremni kako bi odmjerili snage uz zvukove sambe, rumbe ili tanga. Jedna od natjecateljica, Antonija Šola koja će biti plesna partnerica Hrvoju Kraševcu, posljednjih dana je vježbala sa zavojem na nozi. Nakon što ju je nažuljala kopča na štikli, mlada glumica i pjevačica na nogu nije obraćala previše pažnje sve dok joj nije natekla.

"Bilo mi nekako glupo zbog običnog žulja otići u bolnicu, da ne pomisle doktori kako sam neka plačljivica. No, tek kada su mi održali predavanje, shvatila sam ozbiljnost ozljede. Nakon što sam dobila lokalnu anesteziju i još dvije injekcije, očistili su mi ranu, a sada sam na antibioticima", rekla je Antonija koja je bez obzira na terapiju antibioticima i zavoj na nozi nastavila sa svakodnevnim treninzima. "Iako malo boli, sad ne stignem na to misliti. Tempo treninga nam je vrlo brz, a vremena za odmor ću uvijek naći", rekla je Antonija.  Jako joj se sviđa partner Hrvoje te kaže kako je pravi profesionalac u svome poslu, "strog kada treba, ali i pun razumijevanja". "Ima onu pedagošku crtu kojom izvlači najbolje iz svakoga", rekla nam je Šola.

Neven Ciganović: Ako će Antonija plesati kao pjevati, bit će to za jedno ljeto!

"Posebno me raduje nastup Antonije Šole koja, ako bude plesala onako kako pjeva, plesat će, nažalost samo jedno ljeto!", zaključio je Neven Ciganović, povratnik iz Amerike, koji je našu pjevačicu nasmijao do suza nakon čega je Antonija priznala da joj se sviđa njegov "istančani smisao za humor". Osim napornih treninga za predstojeće plesno natjecanje, Antonija uskoro planira predstaviti svoj posljednji album naziva "Gdje je srce tu je dom", što je ujedno i naziv njezine pjesme koja je na ovogodišnjoj Dori osvojila drugo. 

HRT-ov show "Ples sa zvijezdama" u subotu kreće sa trećom sezonom, a natjecatelji su i više nego spremni. "Baš kao i u seksu, očekujem da se opustim i uživam što dulje", kroz razvučen osmijeh zaključio je rukometaš Nikša Kaleb kojeg će kroz "Ples sa zvijezdama" voditi Tamara Despot, prošlogodišnja partnerica Davora Gobca. Od standardne profesionalne postave "Plesu sa zvijezdama" se pridružila Sara Stojanović kao zamjena za prošlogodišnju Žanu, Fodorovu partnericu. Osim Antonije Šole, u ovogodišnjem Plesu će sudjelovati voditeljice Danijela Trbović i Zlata Mück, glumci Luka Vidović, Goran Grgić i Mario Valentić, rukometaš  Nikša Kaleb te brončana taekwondo reprezentativka Martina Zubčić.

A.M.
Foto: HRT

Pročitajte više