Kuščevićev brat bio je u Big Brotheru, napao je Rinu: "Neka ide Srpkinja"

Foto: RTL

NAKON što su Index i ostali mediji otkrili cijeli niz afera koje se vežu za još uvijek aktualnog ministra uprave Lovru Kuščevića, taj je Bračanin glavna vijest u svim medijima. No on nije prvi iz obitelji Kuščevića koji se našao pod lupom javnosti.

Prije 11 godina showbizz rubrike televizija i portala više su se bavile mlađim ministrovim bratom, Tomislavom. Ni on se u medijima nije našao po dobrom.

Tomislav Kuščević je te 2008. godine bio jedan od sudionika Big Brothera koji se snimao u Tajlandu. Ispao je nakon 50 dana, vratio se u Hrvatsku, a onda postao jedini natjecatelj koji je ispao regularnim putem, a kojeg RTL više nije želio u svom showu te ga nisu pozvali na snimanje finala. Razlog - šovinističke izjave.

Kako je sam priznao, za sustanarku Rinu Dehni rekao je da ta Srpkinja može ići kući.

"Ne znam pravi razlog, jer mi se nitko nije javio. Pretpostavljam da je to zato što sam u Kući htio slušati Thompsona i zato što sam za Rinu Dehni jednom prilikom rekao 'Neka ide Srpkinja'", rekao je tada za Slobodnu Dalmaciju.

Tvrdi da je Rina isticala da je ponosna što je Srpkinja pa on nije vidio ništa sporno u svom komentaru.

"Zbog te rečenice sam bio upozoren od Big Brothera, dok se mladu Riječanku, koja je vrijeđala Dalmatince, nikada nije pozvalo na razgovor", požalio se.

S RTL-a su tada potvrdili da je problem bio u neprimjerenim izjavama o Rini.

"Tomislav Kuščević nije pozvan u završnu emisiju u Tajland zato što je prekršio pravila Big Brothera za vrijeme svojeg posljednjeg intervjua u emisiji. Tada je davao neprimjerene izjave od kojih se produkcija i RTL Televizija jasno i nedvosmisleno ogradila", rekli su.

Neposredno prije ulaska u kuću, mlađi Kuščević se oženio, a tad je izjavio da se u BB kući neće moći odreći molitve i mahanja svojoj obitelji u kamere.

Pročitajte više