Kylie Minogue: Moj dečko me najviše voli bez šminke i u širokoj odjeći

KYLIE MINOGUE progovorila je po prvi put o ljubavi sa svojim dečkom Andresom Velencosom. Iako je 42-godišnja pjevačica više puta izjavila kako nije sigurna da je brak za nju, otkako je u vezi sa španjolskim manekenom, više nije tako sigurna u to. "Puno vremena provodimo zajedno, jako smo sretni i zaljubljeni. Stalno me nasmijava jer se ne boji napraviti budalu od sebe. Povrh svega toga, jako smo dobri prijatelji. Imamo mnogo toga zajedničkog, od plesanja po kući do odlazaka u luksuzne restorane na romantične večere", izjavila je Minogue.

Kylie je na početku karijere osvojila svijet svojim vrućim hlačicama, koje je nosila u spotu za pjesmu "Spinning Around", a iako je u tom izdanju postala san muškaraca diljem svijeta, Andres je voli čednije odjevenu. "Andres me najviše voli kada nemam šminke i kad sam odjevena u široke majice i traperice", otkrila je Minogue. Budući da je preboljela rak dojke, Kylie najvjerojatnije nikad neće moći imati djece te je otkrila da se jako teško nosi s tom činjenicom.

"Voljela bih imati djecu, ali jako teško", izjavila je Kylie, čija sestra Danii će uskoro postati majka. Priznala je i da je koristila botoks, no nedavno ga se odrekla jer se sada pomirila sa sitnim borama koje ima. "Fascinantno mi je da me svi toliko pitaju o korištenju botoksa kada smo sa svih strana bombardirani reklamama u kojima žene imaju savršeno lice. Kada postoje neke stvari koje možete učiniti da se i vi uljepšate, onda ih napravite", komentirala je Kylie svoje zahvate.

Također, Minogue je nadodala kako je liječenje od raka uzrokovalo velike promjene na njezinom licu. "Moje lice je prošlo kroz brojne promjene. Kada pogledate moje fotografije prije nego što sam bila bolesna, vidjet ćete da sam izgledala dosta drugačije nego danas. Lijekovi su utjecali na moje tijelo i izgled. Postala sam natečena od silnih lijekova", zaključila je pjevačica koja je danas zdrava i zaljubljena.

Pročitajte više