Kylie u izazovnom korzetu jaši mehaničkog bika

BRITANSKA TV postaja ITV uskoro će emitirati dokumentarni film o životu i djelu Kylie Minogue, a kadrovi za taj dugo najavljivani dokumentarac snimani su ovih dana u nekoliko londonskih glazbenih studija. Posebnu za tu priliku iz Pariza su stigle izazovne kabaret plesačice, a Kylie se popela na mehaničkog bika i pokazala da je još uvijek, unatoč glasinama, u top formi.

Britanski list daily Mail prije nekoliko je dana objavio informaciju kako je Kylie Minogue otkazala veliku svjetsku turneju zbog zdravstvenih problema, no samo nekoliko dana kasnije ispričao se na "krivo protumačenoj izjavi". Kylie je, dakle, živa i zdrava, a veliku turneju, kojom će promovirati novi album "X", najavit će na ITV-u dokumentarcem koji se sastoji od izvedbi njenih najvećih hitova, ali i novih pjesama.

Na gala koncertu australskoj se zvijezdi pridružila Kraljevska filharmonija te plesačice iz Pariza, a britanska će publika dugo najavljivani dokumentarac moći pogledati već ovog vikenda. "Ovo je bilo jedno predivno iskustvo. Dugo sam sa svojim kreativnim timom razmišljala o tome što bih mogla ponuditi publici, i zajedno smo došli do fantastičnih rješenja", rekla je Kylie i najavila kako je ovaj gala koncert bio samo uvod u veliku svjetsku turneju.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više