Lana Klingor prekinula višegodišnju vezu sa slovenskim manekenom

LANA KLINGOR i slovenski maneken i poduzetnik Samo Samobol okončali su vezu. Priču o njihovom prekidu donio je u današnjoj emisiji Exkluziv. Ovo nije prvi put da se priča o prekidu naše pjevačice i slovenskog manekena. Tada se pričalo kako je njihov prekid rezultat veze na daljinu. Njihova veza započela je kad joj se preko Facebooka i MySpacea javio maneken.

Predstavio se kao njezin obožavatelj. Tad su se mediji dokopali i njihovih dopisivanja. "Hvala za komplimente. Volim kad su mi obožavatelji tako zgodni", "Dragi vjerni obožavatelju! S obzirom da si tako vjeran i drag, napiši mi svoju adresu da ti pošaljem potpisani CD sa svim tekstovima... Pusa samo za tebe...”, pisala je Lana na njegovu profilu. Tako je počela njihova ljubavna veza, a mediji su uskoro počeli pisati o zarukama lijepog para.

Naime, Lana je uskoro na špici pokazala njihov zaručnički prsten te su se svi počeli pitati kada će ovo dvoje stati pred oltar. Čini se da ipak neće tako skoro. Za komentar o njihovom prekidu priupitali smo njezinog bliskog prijatelja Marka Grubnića, koji nam nije želio komentirati privatni život svoje prijateljice.

Pročitajte više