Lana Pavić prelazi na drugu televiziju?

U Opatiji se, kaže nam, pojavila kako bi podržala svoju poslovnu kolegicu s kojom vodi gore spomenuti show, Lanu Klingor, tijekom njezina nastupa na Dori. Lana se u popodnevnim satima u četvrtak prijavila u luksuzni opatijski hotel "Milenij", a na pitanje gdje je prinova odgovara:

"Beba je s mojom mamom u hotelu, u sigurnim je rukama i ne bih je prepustila na čuvanje nikom drugom. Ja sam inače na stand by-u, pa kad mama kaže da je beba gladna, trčim kući, odnosno u hotel." - započinje Lana, koja je u Opatiju došla samo na vikend, pa se vraća natrag u Budimpeštu, gdje živi već neko vrijeme i gdje je prije dva mjeseca rodila kćerkicu Lanu Bornu. Na pitanje kako podnosi besane noći sada kada je prinova stigla, Lana ponosno odgovara: "Ma, moja beba je najbolja na svijetu, ne govorim to bezveze, nego je to stvarno tako".

Upitana o tome kada ćemo ju ponovno gledati u televizijskom showu "Tri Lane", koji se emitira na televiziji Z1, bivša manekenka otkriva nam kako još uvijek ne zna "na koju će se televiziju vratiti".

"O tome ne smijem trenutno puno pričati. No, show "Tri Lane" svakako nastavlja s emitiranjem, i to uskoro. Ranije smo čekali mene da rodim, a sada čekamo Klingor da završi s obvezama na Dori, pa idemo dalje." - otkriva Lana, koja ne skriva zaljubljenost u oca svoje kćerkice Baneta Brkljača, te ih se u Opatiji tako moglo vidjeti kako uživaju u zajedničkim šetnjama, držeći se za ruke.

Foto i tekst:B.S.

Pročitajte više