Lijepe Dina Draganja i Nikolina Rak zaštitna lica ovogodišnjeg Fashion.hr-a

MODNI događaj Fashion.hr u ožujku će razveseliti sve koji prate novitete u modi. Od 11. do 13. ožujka u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma svoje će kolekcije predstaviti brojna dizajnerska imena. I-GLE, Robert Sever, TAJA, Martina Felja, Stjepan Čuka, Aleksandra Dojčinović, Branka Donassy, Igor Galaš, Alduk, Ana Maria Ricov, eNVy room, Ivica Skoko te u sklopu revolucionarnog projekta Industrija Robert Sever za San Peter, Ivica Klarić i Zoran Mrvoš za Rio Rijeku, Igor Galaš za Arenu, Juraj Zigman i Ana Maria Ricov za BambiI pokazat će nam svoje viđenje onoga što će se nositi u sezoni jesen-zima 2011./2012.

Kampanju za novu sezonu osmislio je kreativni studio Decker & Kutić, a naglasak u njoj stavljen je na ženske modele. Djevojke koje svojom prirodnom ljepotom i karizmom na modnoj pisti oživljavaju dizajnerske ideje su Dina Draganja i Nikolina Rak, zaštitna lica kampanje.

"Željeli smo dočarati izuzetno prirodnu, čistu ljepotu bez ikakve pretencioznosti. Pastelne boje i nježno razbarušena kosa asociraju na modnu nenametljivost i `ljepotu tišine`. Modeli su uvijek platforma i muze svim dizajnerima, a naše muze ove sezone oduševljavaju svojom jednostavnošću i mirnoćom“, rekao je direktor i osnivač Fashion.hr koncepta Vinko Filipić.

Pročitajte više