LiLo ukrali torbicu s tisućama dolara i putovnicom: Ubit ću nekoga ako zakasnim na sud

LINDSAY LOHAN je tijekom vikenda na Havajima ostala bez torbice u kojoj je nosila gomilu novaca i putovnicu. Glumici je netko Chanel ručnu torbu vrijednu pet tisuća dolara ukrao iz automobila, a u njoj joj je bila i avionska karta te svi dokumenti, pa se LiLo uplašila da će zaglaviti na otočju i propustiti sudsko saslušanje vezano uz uvjetnu kaznu koju mora služiti.

U audio zapisu koji posjeduje američki TMZ glumica paničari zbog krađe koja se dogodila dok je bila na zabavi na Havajima. "Bila je u velikom bijelom džipu, koji je bio zaključan. Netko je vjerojatno provalio kroz prtljažnik jer nema nikakav alarm. Ostavila sam sve unutra, osobnu iskaznicu, gotovinu, avionsku kartu, sve. Moram to vratiti. Jebeno ću nekoga ubiti ako će me ispitivati zašto nisam došla na saslušanje", paničarila je LiLo.

Svi gosti na partyju su joj pomagali pronaći torbu, a došla je i policija. No, torba je pronađena tek ujutro. Jedan od članova glumičinog tima koji s njom putuje i vodi brigu o njezinoj prtljazi uočio je sumnjivog lokalnog stanovnika koji je zanijekao da zna išta o torbici, ali poslije ju je donio i rekao kako ju je pronašao na ulici. U torbi su i dalje bili dokumenti, ali sva je gotovina nestala.

Pročitajte više