Lindsay Lohan i Samantha Ronson sada spremaju židovsko vjenčanje!?

NAKON što su po holivudskim kuloarima krenule glasine o njihovom vjenčanju, 22-godišnja glumica Lindsay Lohan i njezina prijateljica/djevojka/zaručnica Samantha Ronson u medijima su se pojavile sa jednakim tetovažama, malim srcima na lijevoj ruci koje su dale napraviti prilikom posjeta Miamiju. Na Lindsay je uočen i dijamantni prsten zbog čega se nagađa da je to zaručnički, a sada je američke tabloide preplavila vijest da Lindsay prelazi na židovsku vjeru kako bi bila bliža svojoj "posebnoj" prijateljici.

Lindsay, koja je odgojena u kršćanskom duhu, nedavno je na svom Facebook profilu napisala kako mijenja svoju vjeru. "Samanthina obitelj židovskih je uvjerenja, a Lindsay je o toj vjeri naučila mnogo od kada se cure intenzivno druže", rekao je izvor blizak trenutačno najrazvikanijem holivudskom paru. No, prijatelji 22-godišnje glumice smatraju da se ona ne namjerava zaista preobratiti i postati Židovka te da to radi samo kako bi došla do pozornosti, a ako su glasine istinite, to je samo faza kroz koju Lindsay prolazi i koja će završiti prije no što je i počela. 

"Prije dvije godine Lindsay je namjeravala postati sljedbenica Kabale. Prošle godine zabrijala je na sastanke anonimnih alkoholičara. Poslije toga malo se pritajila i nije je bilo po medijima. Lindsay jednostavno živi za trenutak i radi što joj god padne na pamet. No, jedna je stvar sigurna - ona čini sve kako bi Samanthi dokazala svoju privrženost. Samantha može biti bilo koje vjere, a Lindsay će automatski biti otvorena za sve opcije, makar to značilo prelazak na novu vjeru", ispričali su prijatelji raskalašene glumice.

"Lindsay je zbilja super, no ona ima samo 22 godine. Mislim da ljudi to zaboravljaju. Na internetu svašta pišu o nama; jedan trenutak smo zakleti neprijatelji, drugi smo već ljubavnice, onda smo prekinule, a sada se i udajemo", rekla je 31-godišnja Samantha, sestra britanskog producenta Marka Ronsona koji je surađivao sa Amy Winehouse. Lindsay je, sa druge strane, odbila komentirati svoj odnos sa Samanthom, navodeći ga kao "privatnu stvar". "Volim obitelj Ronson, svi su jako bliski mome srcu i poštujem njihov rad. Veza između Samanthe i mene privatna je stvar", napisala je u službenom priopćenju Lindsay, koja se nerijetko referira kao "Lindsay Ronson".

K.H.

Pročitajte više