Lindsay Lohan u zatvoru provela mučne 82 minute

BAŠ poput prijateljice Nicole Richie, mlada glumica Lindsay Lohan u zatvoru je provela manje od sat i pol vremena, i to nakon što joj je sudac zatvorsku kaznu pretvorio u deset dana društveno korisnog rada. Dragu prijateljicu, koja će uskoro roditi, nadmašila je za dvije minute u novom rekordu najkraće zatvorske kazne.

Čak 82 minute Lindsay je u zatvoru Lynwood, u kojem su uživale Nicole Richie i Paris Hilton, davala otiske i fotografirala se za dosje. Kaznu je, podsjećamo, zaradila dvjema vožnjama u pijanom stanju ranije ove godine, nakon čega je nekoliko mjeseci provela na rehabilitaciji.

U zatvor se Lindsay opet mora javiti u siječnju, a dotad će slobodno vrijeme kratiti "volontiranjem" u Crvenom križu. Glumica, javnosti poznata po skandalima i gafovima, nedavno je izjavila kako ju je boravak u rehabilitacijskom centru naučio pameti, te kako više ne namjerava činiti iste greške. "Opametila sam se i sazrjela. Noćni izlasci više me ne zanimaju, želim se posvetiti poslu i živjeti normalan život", izjavila je preobraćena Lindsay.

D.K.
Foto: TMZ

Pročitajte više