Lindsay Lohan vlasnica novog celebrity pornića?

DOSAD je imala sve što jedna prava holivudska "zvijezda" mora imati - stotine naslovnica tabloida, staž u rehabilitacijskom centru i, naravno, policijsku prijavu, no izgleda da će Lindsay Lohan može pohvaliti i vlastitim kućnim uratkom. Tako barem tvrde brojni američki mediji koji ovih dana prenose "famozni screenshot" na kojem je Lindsay ili netko tko joj jako nalikuje prikazana u oralnom seksu.

Kuloarska priča glasi: Calum Best, bivši dečko mlade glumice, nekoliko ih je puta snimio u seksualnom odnosu, a još dok su bili zajedno snimke je mobitelom poslao prijateljima. Osim jednog jedinog screenshota, koji je u rekordnom roku uspio izazvati lavinu komentara i reakcija, na internetu se navodno pojavio i kratki isječak, no maknut je nekoliko sati nakon što su ga reklamirali američki portali.

U međuvremenu, oglasili su se brojni "prijatelji" Lindsay Lohan i njezinog bivšeg dečka, no vjerodostojnost njihovih izjava je upitna. Jedni tvrde da je glumica zabrinuta jer se "ne može sjetiti kad su se snimali tokom seksa", dok drugi govore kako je potpuno mirna jer je "sasvim sigurna da se ne nalazi na spornoj slici".

Ipak, Lindsay Lohan još uvijek se nije oglasila, a njezin je glasnogovornik odbio komentirati njezin navodni pornić. Glumica je nakon povratka iz rehabilitacije i uobičajene izjave "kako je nova osoba" nekoliko puta snimljena kako pije šampanjac, a početkom godine dobila je Zlatnu malinu za dvostruku ulogu u filmu "Znam tko me ubio".

D.K.

Pročitajte više