Ljeto Marka Grubnića pokvareno optužbama o razaranju gay veze

SEKSUALNOST sveprisutnog stilista Marka Grubnića opet se našla na tapeti nakon što je izvjesni modni dizajner Robantico izjavio da mu je Modni Mačak svojim promiskuitetom upropastio ljubavnu vezu. "Ja nemam pravo otkrivati nečiju privatnost, ali je krajnje degutantno da on tvrdi da nije gay, a zna što je meni napravio. Zbog njega je moja veza pukla i neću dalje govoriti o tome", rekao je Robert Bantić Robantico, objašnjavajući kako je njegov dečko upravo s Grubnićem izigrao njegovo povjerenje i uništio mu vezu.

Marko Grubnić nije nam htio prokomentirati novi medijski istup čiji je glavni protagonist, objašnjavajući kako o privatnom životu ne želi govoriti. Prije nekoliko tjedana situacija je bila drugačija - Story je na naslovnici raspalio njegovu golišavu fotku, a cijeli editorijal (koji je Marka Grubnića fascinirao i na umjetničkoj razini) popraćen je intervjuom u kojem ne skriva da uživa u otkrivanju crtica iz privatnog života. "Iskreno, ne smeta mi pozornost ljudi. Svakoga dana me salijeću znatiželjnici na ulicama, pa tako znam da će rado pogledati i ove fotografije. Doista me to ne opterećuje, kao ni činjenica da za mnom uzdišu mnoge žene, ali i muškarci. To mi može biti samo kompliment", izjavio je tada, ističući kako je ponosan na editorijal i spreman na razne komentare.

Medijski istup sudionika navodnog ljubavnog trokuta, pak, nije očekivao. S tim će se, kao i brojnim drugim tračevima koji ga prate, pozabaviti njegova odvjetnica. Stilist se svojedobno trudio što više "slučajno pričati" o misterioznoj tamnokosoj djevojci s kojom hoda, ali je s vremenom odustao od te verzije. Povezivali su ga s manekenkom Anteom Kodžoman, koja ga bezrezervno prati na društvenim zbivanjima, ali se doznalo kako su samo prijatelji. Naravno, postoji mogućnost kako se izvjesni modni dizajner uhvatio Grubnića tek kako bi privukao pozornost, baš poput mladića koji se naziva "riječkim Modnim Mačkom" i dane provodi smišljajući podvale svom zagrebačkom rivalu.

M.A.
Foto: Index, Story

Pročitajte više