Ljubavna boca, štikle na kotačima: Devet potpuno beskorisnih i bizarnih izuma

Foto: Instagram

MATT BENDETTO pravi je endem među izumiteljima - dok većina njih pokušava napraviti nešto korisno za čovječanstvo ili barem za sebe, ovaj lumen bavi se potpuno beskorisnim izumima čija je jedina svrha dobro nas nasmijati. To mu prilično dobro ide pa je u nekoliko mjeseci skupio više od 200 tisuća pratitelja, a kad vidite njegove izume, bit će vam jasno i zašto.

Pizza - torbica omogućava vam da komad svog omiljenog jela nosite posvuda, i to tako da svi vide.

Maska za masku mobitela mogla bi postati nova it stvar. Ako tako revno štitimo mobitele, ovaj se izumitelj pita - zašto ne bismo štitili i maske?

Naočale za fokusiranje iz vaše će vizure maknuti sve nepotrebne stvari koje vam odmiču pozornost pa se gotovo laserski možete usredotočiti na ono što je važno.

Ljubavna boca omogućava vam da s partner(ic)om bez ikakvih problema podijelite i do dvije litre svojeg omiljenog pića.

"Heels Wheels" ili štikle na kotačima dobar su mamac za privlačenje pažnje. Kotači su dizajnirani tako da se bez puno muke mogu nataknuti na svaku potpeticu. 

Čemu zvukove gubiti po bespućima kad su ove tube-slušalice tako dostupne i lake za izradu? "Više nikad nećete zamoliti nekog da ponovi ono što je rekao", piše izumitelj.

Ove vam posebno dizajnirane japanke omogućuju tzv. naopaku stopu, kojom možete zavarati sve one koje previše zanima vaše kretanje. Mislimo, naravno, na obožavatelje i stalkere.

Sigurno je i vama u gužvama nekad hitno bio potreban minimum privatnog prostora. Ova nevjerojatno nepotrebna naprava to vam i omogućava.

Ako imate problem s prolaskom ruku kroz kosu, a ne želite onaj neprirodni "češalj izgled", ova naprava sa silikonskim prstima trebala bi hitno u vaš džep. Nikad ne znate kad ćete zatrebati ovaj jedinstveni prolazak kroz kosu.

Pročitajte više