Ljubavni jadi Sienne Miller: Bivši prijeti da će prebiti nju i novog dečka

BRITANSKA glumica Sienna Miller prošlog je tjedna telefonskim razgovorom okončala višemjesečnu vezu s kolegom Rhysom Ifansom zbog drugog Rhysa. Naime, Rhys Ifans bio je uzrujan zbog količine vremena kojeg je Sienna provodila s Matthewom Rhysom, svojim kolegom u novom filmu "The Edge of Love", koji je ujedno i njezin bivši dečko. Novu ljubavnu sapunicu, dakako, revno prate britanski mediji koji se već godinama "hrane" njezinim uglavnom nesretnim ljubavnim životom.

Nakon što je već jednom bila zaručena za glumca Judea Lawea, koji ju je prevario s dadiljom njegove djece, Sienna je bila u vezi s Matthewom Rhysom za kojega je, kako kažu njezini prijatelji, držala da je ljubav njezina života. No, nakon višemjesečne veze glumica je "nogirala" Matthewa Rhysa nakon čega je prohodala sa Rhysom Ifansom, ali s Matthewom je ostala u prijateljskoj vezi i, osim što su u to vrijeme radili na istom filmu, bivši se par viđao i u slobodno vrijeme. Sienna je Matthewa držala za najboljeg prijatelja, no problem je nastao kada je Rhys Ifans počeo biti ljubomoran na "drugog čovjeka u Sienninu životu".

"Sienna je Ifansa nazvala iz Praga kako bi mu rekla da je njihova veza gotova. Stvari su pošle po zlu kada ga je ona uhvatila kako pregledava njezine poruke u mobitelu, zbog čega je bilo jasno da je beskrajno ljubomoran, a i sam je priznao kako je u mobitelu tražio, kako je on to nazvao, 'kompromitirajući materijal'. Sienna se, s razlogom, naljutila, no on je i dalje ustrajao s ljubomornim ispadima", ispričao je glumičin prijatelj. Unatoč Ifansovoj bračnoj ponudi, Sienna kaže kako joj ne pada na pamet ni dana više provesti u vezi sa tako ljubomornim čovjekom, a bivši je par prijateljima rekao da uzimaju pauzu jedno od drugog.

Prihvatila brak iako nije bila spremna

Rhys Ifans Siennu je zaprosio tri puta prije nego što je ona napokon pristala, no njezini prijatelji tvrde da ona zapravo nikada nije bila sigurna želi li se udati za njega. "Sienna je prihvatila Ifansovu bračnu ponudu iz trećega puta i samo zato jer ga jako voli i nije ga htjela izgubiti, no to ne znači da je ona spremna za brak. On je osjetio da nešto nije u redu pa je odjednom postao izuzetno ljubomoran i posesivan", otkrio je Siennin prijatelj. Ifans je, tvrde njegovi prijatelji, nakon prekida sa Siennom prigrlio alkohol. Uvjeren da je njegova bivša obnovila vezu sa Matthewom, Ifans u svojim pijanim ispadima tvrdi da će prebiti i nju i njega ako ih uhvati zajedno, ili sazna da ga je Sienna varala dok su bili u vezi, a prijetio je i da će napraviti javni skandal na premijeri njezinog najnovijeg filma.

"Rhys je prekid od Sienne jako teško podnio. Cijeli je prošli vikend proveo u pivnici odakle je SMS porukama pokušavao uvjeriti Siennu da mu se vrati, no ona mu i dalje odbija odgovoriti na pozive i poruke jer ga se počela bojati. Njegova se bol pretvorila u bijes, pa je u nekoliko navrata prijetio da će prebiti Matthewa kada ga vidi, a u zadnjoj poruci koju joj je napisao zaprijetio joj je da će joj uništiti premijeru nadolazećeg filma", ispričao je glumčev prijatelj. Premijera filma "The Edge of Love" u kojemu, osim Sienne Miller i Matthewa Rhysa glumi i Keira Knightley, zakazana je za 19. lipnja.

K.H.

Pročitajte više