Ljudi podijelili priče o uništenim svadbama: "Mlada mladoženju varala s djeverušom"

Screenshot: YouTube

OSTAVLJANJA pred oltarom, bijeg na dan svadbe i varanje s kumom ili djeverušom obično su crtice u scenarijima američkih filmova. 

No, sudeći po pričama ekipe na Redditu, događaju se i u stvarnosti te čak po bizarnosti ne zaostaju za filmskim verzijama. 

"Ako ste bili na vjenčanju koje je netko uništio, ispričajte što se dogodilo", bila je molba jednog korisnika Reddita, a uslijedili su brojni odgovori. 

Ovo su neki od njih.

1. "Moja je majka svirala orgulje u crkvi pa je nazočila brojnim vjenčanjima. Jedna od njenih priča koja se posebno ističe je o mladenki koja je na pitanje uzima li mladoženju za muža povikala: 'Ne, ne mogu. Ne volim ga' i istrčala iz crkve. Živimo u malom gradu pa se uskoro saznalo da je upoznala nekog drugog i zaljubila se u njega do ušiju."

2. "Kad sam imao četiri ili pet godina uhvatio sam ujakovu buduću ženu kako se ljubi s djeverušom noć prije vjenčanja. Vjerojatno sam to izbrbljao svom ocu pa je sve uskoro izašlo na vidjelo."

3. "Čekajući na oltaru, kum je objavio da je mladoženja upravo otkrio da je gej te se vjenčanje otkazuje. Svi su se smijali i mislili da se šali, ali on je bio ozbiljan. Mlada je vijest saznala u autu na putu do crkve i nije bila sretna. Gosti su morali pričekati da se oni dogovore što će napraviti pa su na kraju salu i goste podijelili na dva dijela i večerali."

4. "Mladoženja se večer prije toliko napio da nije mogao doći do oltara na dan vjenčanja. Svadba je održana, ali bez njega, a svi gosti su naočigled negodovali. Mladoženja se ipak na par sekundi pojavio u potpuno neprikladnoj odjeći. Razveli su se šest mjeseci kasnije."

5. "Radio sam u hotelu. Mladoženja i kuma su uhvaćeni tijekom seksa na krovu hotela. Otišli su limuzinom, a mlada je u vjenčanici satima neutješno plakala u predvorju hotela."

6. "Bio sam na divnom vjenčanju, jako romantičnom. Kum je održao odličan govor, sve do jednog trena kad je pozvao na zdravicu za mladu i mladoženju, ali je umjesto njenog imena izgovorio ime njegove bivše žene."

7. "Mladoženja je na vjenčanju uhvatio mladu u WC-u s jednim od uzvanika. Oprostio joj je, ali dva mjeseca kasnije ponovno ju je uhvatio s nekim drugim tipom."

Pročitajte više