Londonska premijera "Spidermana" okupila brojne zvijezde

Gotovo sat vremena Tobey Maguire i Kirsten Dunst, glavne zvijezde "Spidermana 3" su na londonskom Leicester Squareu potpisivali autograme pred okupljenim mnoštvom. Britanski mediji pišu o iznimnom interesu tamošnje publike, jer se takva gužva oko nekog filma ne pamti već godinama.

Za tu priliku Kirsten Dunst odabrala je gotičku Rodarte haljinu, čime je oduševila modne kritičare, ali i ostale su se zvijezde potrudile izgledati besprijekorno na crvenom tepihu. Premijeru su tako posjetili Claudia Schiffer, Jamelia, Graham Norton i drugi, no u centru pažnje bila je britanska starleta Caprice, koja je za premijeru odjenula haljinu Scotta Henshalla, procijenjenu na oko milijun funti.

Iako je interes za treći nastavak iznimno velik, još uvijek se ne planira snimanje četvrtog dijela, jer su glavni glumci, navodno, zasićeni pričom, a među njima prvenstveno Tobey Maguire. naime, iako je zahvaljujući ovoj ulozi postao filmska zvijezda, želja mu je "maknuti se od uloga superheroja i posvetiti se kompleksnijim likovima".

D.K.
Foto: AFP

Pročitajte više