Lucija Lugomer otvorila dušu: "Teški su putevi kojima sam morala kročiti"

Foto: Instagram

LUCIJA Lugomer podijelila je sa svojim fanovima na Instagramu emotivnu objavu o svojim počecima, te im se zahvalila na potpori koju joj pružaju već treću godinu za redom.

Naša najpoznatija plus size ljepotica dotaknula se zavisti s kojom se svakodnevno susreće, ali i manjkom povjerenja do kojeg ju je dovela ovakva vrsta posla.

''Teški su putevi kojima sam morala kročiti da bih danas bila tu gdje jesam, ali nisam jedina i definitivno nisam sama. Dođeš do toga da sumnjaš u sve i svakoga, a lica koja se smiju i ruke koje me tapšaju po ramenu vrlo često su se pokazala kao rezultat mržnje, a ja ću mržnju ovog puta nazvati zavist. I kao Lucija, a ne samo kao Lucija Lugomer, nikada nisam imala potrebu ispitivati druge u svojoj glavi, već sam uvijek kretala od sebe'', napisala Lucija te dodala kako je ovo njezina šifra za iskreno sretan i slobodan život.

Iako je danas najpoznatiji plus size model u Hrvatskoj, Lugomer je nedavno priznala kako je u mladosti bila vrlo nesigurna te da se nosila s izrugivanjem i maltretiranjem u školi.

Pročitajte više