Lucija Lugomer pokazala kako je izgledala 6 dana prije poroda: Žensko tijelo je čudo

Foto: Instagram

LUCIJA LUGOMER na Instagramu se prisjetila perioda prije rođenja sina Leona.

"6 dana prije nego sam rodila. Koja sreća. Koji ushit. 0 posto straha. Žensko tijelo je čudo ljudi moji. Čudo! Priznajem, pomalo mi fali jer i dalje to pamtim kao preeekrasno stanje", napisala je uz fotografiju sa suprugom koja je nastala niti tjedan dana prije njenog poroda.

"Ajde, ajde, i ovaj pored mene nije loš. Treba to sve izdurati", našalila se na kraju.

Lucija je nedavno pokazala i kako izgleda danas, osam mjeseci nakon poroda.

"Ovo je moje tijelo danas. Nakon prirodnog poroda i zdrave bebe koja jako lijepo napreduje. Vježbam koliko stignem doma iako smatram trčkaranjem za Leonom i polusatnu šetnju prije spavanja najboljim treningom. Tijelo je hram svake žene i sada sam puno svjesnija kroz što sam prošla da bi bila tu gdje sam danas", napisala je uz fotografiju.

"Kosa - nije mi ni pramen pao s glave kako su mi svi govorili nakon poroda tak da ne slušajte to - ne živite u strahu. Dekolte nakon dojenja i izdajanja niti meni više nije isti tako da - don’t worry. Trbuh imam osjećaj da je isti kao što je bio prije poroda, kako - nemam blage veze. Strije su tu, iste one od osnovne škole. Štitnjača nikada nije bila moj problem, ali zato imam valunge prije onih dana u mjesecu tako da je to novitet. Sve u svemu i ovi jastučići ispod pazuha i na leđima su tu te ih tvrdoglavo vodim za sobom godinama. Bit je da mi ne smeta. Bitno je da mogu. Bitno je da ne kukam i da me služi još dugo, dugo. Bitno je da radim na sebi, živim svoje promjene i prihvaćam ih. To treba biti bitno i tebi. Jer tijelo je čudo. Tijelo je hram. Tijelo je dom", zaključila je.

Pročitajte više