Lucija Lugomer pokazala posebnu osobu u svom životu: "Nikad te nisam skrivala"

Foto: Instagram

LUCIJA LUGOMER objavila je fotografiju sa svojim ocem Željkom i napisala je emotivan tekst. 

"Tko god da je imao prilike upoznati Željka, zna da pristojnijeg, nenametljivijeg, fer i nježnijeg čovjeka nisu nikada prije vidjeli. Nikada mi se nije petljao u moje stvari (tu je možda malo i pogriješio), puštao me i da svoje greške naučim sama, nikada se nameće, za svadbu je tražio samo dvije stolice više, radi i dan danas i nikada se na ništa ne žali", započela je objavu.

Lucija kaže da na svog oca može računati u bilo koje doba dana.

"Koliko voli nas toliko je ljubavi uvijek imao za dati i tuđoj djeci. Nikada sebe ne stavlja na prvo mjesto i jedini je čovjek za kojeg s potpunom sigurnošću mogu reći da mogu računati na njega i u tri ujutro. Kod njega ne postoji bezizlazna situacija", napisala je.

Otkrila je da mu je za rođendan napravila kolač mačje oči.

"Uvijek si dio mojih razgovora i onda kada nisi pored mene, nikada te nisam skrivala i svi me uvijek pitaju za tebe. Ne smijem plakati. On je tu. Napravila sam mu mačje oči, ne jer su mu nadraže već zato što smo mu doma uvijek sve pojeli prije nego je došao njegov red. Danas, na 68. rođendan, njegov je red", napisala je Lucija.

Lugomer kaže da joj je otac najbolji prijatelj.

"Tata, ti si moje sve. Ti si naše sve. Hvala ti što si mi baš ti najbolji prijatelj i znaj da to mjesto čuvam samo za tebe. U životu si želim još malo toga, ali primarna je da pokupim što više tvojih kvaliteta te ih primijenim na svoj život. I da, da, da, i dalje srca osvajaš svojim palačinkama", napisala je.

"U njegovu kuću svi su dobrodošli, a on grije toplinom pravog tate, muža, brata, sina i dede. Svatko može biti otac, ali je nešto posebno potrebno za biti tajo", dodala je.

Influencerica je, kada je imala samo 11 godina, ostala bez majke, koja je preminula od raka, a brigu o njoj preuzeo je otac.

Pročitajte više