Lucija Lugomer progovorila o najvećoj tragediji: "Nitko mi je ne može vratiti"

Foto: Instagram

LUCIJA LUGOMER pridružila se brojnim poznatim Hrvaticama koje su putem društvenih mreža apelirale na važnost samopregleda grudi kako bi upozorile na prevenciju raka dojke. 

Plus size blogerica na svom je Instagramu za tu priliku otvoreno progovorila o najvećoj životnoj traumi, gubitku majke, koja je umrla od raka dojke kad je Luciji bilo samo 11 godina. 

"Prije točno 15 godina ostala sam bez svoje majke jer nije došla na vrijeme u Institut. Prije točno 15 godina imala sam 11 godina. Prije točno 15 godina doživjela sam najveću traumu svoga života. Prije točno 15 godina živim s tom traumom i dan danas. Prije točno 15 godina moj otac postao je samohrani otac u svega tri mjeseca. To se ne nauči - to se preživi. Prije točno 15 godina izgubila sam svoju zaigranost i djetinjstvo preko jedne noći. Prije 15 godina je bilo prije 15 godina. I nitko nam je ne može vratiti. I nitko mi je ne može vratiti. Niti na sekundu. Ne želim živjeti u ideji da možda tako nije trebalo biti da smo saznali na vrijeme ili došli u bolnicu na vrijeme - biram život u kojem želim znati više i u kojem mogu napraviti više. Molim te, uzmi minutu, ispipaj te cicke i pokazi životu da si jača i od same sebe", poručila je Lucija.

>>>Lejla Filipović iznenadila golišavom fotkom u grudnjaku: "Volim cice"<<<

>>>Volim cice: Žanamari pokazala grudi<<<

Sličnu je ispovijest nedavno podijelila i Petra Nižetić. 

"Kad izgubiš jako blisku osobu zbog karcinoma dojke, koji mjesečno ubije u prosjeku 90 žena u Hrvatskoj, onda shvatiš da se to ne događa nekoj drugoj. U posljednjih 10 godina niti jednom nisam propustila preventivni ultrazvučni pregled dojki. Prvi zdravstveni pregled koji sam napravila kad sam se preselila u SAD bio je upravo pregled cica. Biti dobar prema svojim cicama je biti dobar prema sebi i prema ljudima kojima je stalo do tebe", napisala je ona. 

Pročitajte više