Lucija Lugomer progovorila o teškom stanju nakon rođenja sina: Ovo me spasilo

Foto: Instagram

HRVATSKA plus-size manekenka Lucija Lugomer, koja je nedavno postala majka, na Instagramu je pokazala kako je uredila sobu svog sinčića Leona te otkrila da je i nju mučio problem s kojim se mnoge žene susreću nakon porođaja: postporođajna depresija. 

"Leonov sobičak je bio moj najveći projekt tijekom korone. Sve što sam zamišljala bili su svi ovi detalji, da, do onih najmanjih. Pogotovo nakon potresa, ova soba me izvukla od depresije koja je bila možda i logičan korak nakon postporođajnog baby bluesa. Što, mislile ste da nije i mene opalio? Pfff. Itekako", započela je. 

"Nakon poroda, tjedan dana prije prve žrtve korone, u znoju, izgubljenosti, strahu, ma totalnom kaosu... plus saznanje od doktorice da dojenje nije opcija u odnosu Leona i mene...ova soba me u potpunosti psihički spasila. 70% sobička čini domaći dizajn a realizacija je uspjela još ljepše nego što sam si zamišljala. Danas, pola godine nakon, tu moje srce titra nekim posebnim ritmom. Gotovo je, zaljubljena sam preko ušiju, a problem anemije - ma i to ćemo riješiti, obećavam", napisala je Lucija. 

Nedavno se pohvalila i fotografijom elegantno uređenog dnevnog boravka.  

"Oduvijek sam tvrdila da je moj dom tamo gdje je Danijel. Nakon pet godina mogu reći da je dom tamo gdje smo ga stvorili zajedničkim rukama, mukama, živcima, novčanicima ali bome i znanjem i osmijehom. Tadam! Dobrodošli u naš dnevni boravak", napisala je tom prilikom. 

Pročitajte više