Luka iz Braka na prvu mnoge dirnuo objavom na Instagramu: Srce mi je veće jedan broj

Foto: Instagram

LUKA BUDAK kojeg su gledatelji upoznali u reality showu Brak na prvu, nakon kojeg je neočekivano pronašao ljubav u ekspertici showa i spisateljici Ingrid Divković, oduševio je pratitelje na Instagramu fotografijom s nećakinjom Nikom, a mnogi su mu poručili kako mu beba lijepo stoji.

"Dame i gospodo djeca su dar božji, a moja nećakinja je najljepši poklon od svih. Od kada je došla u našu obitelj unijela je nevjerojatnu količinu ljubavi i sreće. Moram vam priznati da je moje srce veće za jedan broj. Mogao bih vam sada trabunjati o sreći i ljubavi, no slika je tisuću riječi. Uživajte u vikendu. Pozdrav od Nike i Luke", napisao je Budak uz nekoliko fotografija s nećakinjom.

"Prekrasno ti stoji bebač, vrijeme ti je da se i ti obogatiš jednim ili pak 2 člana", "čudo maleno, pristaje ti", "prekrasni ste oboje", samo su neke od reakcija.

Inače, Budak je sve popularniji nakon sudjelovanja u showu Brak na prvu, a na Instagramu već ima više od 16 tisuća pratitelja. U prvoj sezoni showa Brak na prvu Luka je bio u braku s Nadijom Amić, no kad su se ugasile kamere, rodila se ljubav između njega i Ingrid Divković, o kojoj je par nedavno progovorio.

"Sve te vodilo k meni", poručio je nedavno spisateljici.

 

 

Pročitajte više