Luksuzni odmor u Hrvatskoj: Pogledajte u čemu sve uživaju Beyonce i Jay Z

Foto: Instagram, Grgo Jelavic/PIXSELL, imperial-yachts.com

BEYONCE i Jay Z plove Mediteranom na jahti koju plaćaju čak dva milijuna dolara tjedno (12,7 milijuna kuna).

Par superzvijezda nedavno je napustio Hrvatsku, gdje su proslavili njen 39. rođendan. S njima su njihova djeca, osmogodišnja kći Blue Ivy i trogodišnji blizanci Rumi i Sir.

Par čije se ukupno bogatstvo procjenjuje na 1,4 milijarde dolara na odmoru nije štedio.

>>Beyonce i Jay Z se provode u Hrvatskoj, slavili na jednom našem otoku

Jahta Lana na kojoj krstare Mediteranom duga je 107 metara i široka 13 metara, a mediji je nazivaju jednom od najimpresivnijih superjahti koje plove vodama svijeta. Uređena je u neutralnim tonovima, a elementi na njenom stropu imitiraju valove.

Na jahti je osam luksuznih kabina i jedna glavna kabina, a sve imaju vlastite kupaonice i uređene su u različitim bojama.

Tu je i mnoštvo dodatnog sadržaja, poput luksuznog spa prostora, dobro opremljene teretane s profesionalnim trenerima, kinodvorane i otvorenog bazena. Tu je i nekoliko jet-skija, wakeboardova, čamci na napuhavanje, oprema za pecanje i još puno toga.

Lana ima i posadu od 34 člana pa se Beyonce i Jay Z na odmoru nisu morali brinuti o svakodnevnim obvezama. Fotografi su ih uhvatili na jednom od glisera koji dolaze s jahtom, a kad su stupili na kopno, poput svih ostalih na lica su navukli maske.

>>Nakon njihovog odlaska osvanula fotka Beyonce i Jay Z-ja na otočiću kod Korčule

Pročitajte više