Mađarica prodaje djevičanstvo na TV aukciji

MAĐARSKA tinejdžerica planira prodati svoje djevičanstvo na TV aukciji. 19-godišnja plavuša poznata samo pod imenom Miss Spring prvo je nadmetanje ponudama organizirala na eBayu. No, internetska stranica je od toga odustala pa je Mađarica dogovor postigla s TV postajom Tabu u svojoj domovini. Djevojka svoj prvi seks prodaje kako bi pomogla obitelji da se "iščupa" iz nagomilanih dugova.

"Na mislim da u mojoj odluci ima išta loše. Pa to je samo za jednu noć. I mislim da je u stvari vrlo romantično jer će čovjek koji plati za moje djevičanstvo ujedno i poštedjeti moju obitelj toga da postanemo beskućnici. On će biti naš spasitelj", rekla je Miss Spring.

"Sve što tražim je da budu pristojni, ljubazni i nježni sa mnom"

Završni dio TV aukcije bit će prikazan 25. kolovoza, a s postaje javljaju kako već postoji velik interes te da se nadaju kako će i stranci sudjelovati u aukciji. Miss Spring samu je sebe na jednoj internetskoj stranici opisala. "Visoka sam 180 centimetara, imam 75 kila i 19 godina. Čista sam, uredna i nemam nikakve zarazne bolesti. U svakom sam smislu djevica te sam spremna, ako pobjednik aukcije to poželi, podvrći se ginekološkom pregledu kako bi to i dokazala".

"Imam nekoliko uvjeta. Svi koji će licitirati moraju biti čisti i uredni. Sve što tražim je da budu pristojni, ljubazni i nježni sa mnom. ne uzimam kontracepcijske pilule i bojim se spolnih bolesti, tako da je upotreba kondoma obavezna", napisala je Miss Spring    

Pročitajte više