Madonna i službeno postala majkom malog Davida iz Malavija

MADONNA i njezin suprug Guy Ritchie ispunili su sve uvjete te su odlukom suda danas i službeno postali roditelji Davida Bande, trogodišnjeg dječaka kojeg su prije godinu i pol dana posvojili u afričkom Malaviju. Proces posvajanja pratili su brojni negativni komentari - pisalo se kako je zvijezda iskoristila svoj status i ubrzala posvojenje, te kako potplaćuje socijalnog radnika kako bi dobila bolju ocjenu, što je bio jedan od uvjeta za posvajanje.

Zbog svega, Madonna je prije nekoliko mjeseci suznih očiju svoje poteze objasnila u Oprah showu, da bi danas i "na papiru" dobila treće dijete. Pjevačica se nije pojavila na sudu, a njezin odvjetnik medijima je kratko rekao: "Oduševljeni smo odlukom suda!".

Pjevačica je navodno trenutno vrlo ohrabrena kad je u pitanju novo posvajanje (radi se o djevojčici iz Indije), a njezine nove roditeljske ambicije još su jedan od razloga zbog kojih je kraljica popa - pred razvodom. Brak s Guyem Ritchiejem prema pisanju brojnih medija je daleko od idiličnog, a britanski se redatelj svim silama odupire novom posvojenju jer "Madonna nema vremena za njega". Osim toga, Ritchie navodno ima problema s alkoholom, pa Madonna smatra da je zakazao kao otac.

M.A.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više