Madonna se za rođendan časti operacijama od 200 tisuća dolara?

MADONNA planira potrošiti čak 200 tisuća dolara na plastične operacije kojima će počastiti samu sebe za rođendan. Pjevačica u kolovozu navršava 52 godine te je, odaje jedan izvor, odlučna pomladiti se koliko god je moguće. Planira napraviti poneki zahvat i na licu i na tijelu kako bi i u šestom desetljeću života izgledala što više seksi.

"Od kada se 2008. godine razvela od Guya Ritchieja, počela je osjećati svoje godine. Mislila je kako će s njim provesti ostatak života, no taj plan je propao. Sada kad je u vezi s puno mlađim manekenom Jesusom Luzom, poželjela je izgledati još bolje", jedan je izvor rekao Daily Staru. Pjevačici naporno vježbanje i joga očito više nisu dovoljni te razmišlja i o plastičnoj kirurgiji.

"Prijatelji su joj preporučili neke zahvate, a ona misli kako bi bilo zgodno da se time počasti za rođendan. Ne planira nikakve previše radikalne operacije, želi i dalje izgledati prirodno", dodaje izvor. Budući da je pjevačica neumorna te vježba sedam dana u tjednu, ima jako mršavu figuru pa joj se više na sviđa ono što može pokazati kada obuče dekoltiranu haljinu ili majicu.

"Prijatelji su joj predložili da poveća grudi za jedan broj kako bi joj dekolte bolje izgledao. Smetaju joj i izražene vene na nogama, tako da će i to dati riješiti, a tijekom sljedeće godine planira srediti još poneku sitnicu na tijelu", kaže izvor.  

Pročitajte više