Maja Lena istegnula ligamente gležnja zbog visokih potpetica

MAJA LENA LOPATNY večernji izlazak završila je u bolnici. Dok je 18-godišnja kći Mije Begović plesala u štiklama, noga joj se iskrenula te je istegnula ligamente gležnja, koji joj je osjetljiv još od ozljede zarađene u danima kada je trenirala balet. 

"Pa dobro je, ma ustvari, vraga je dobro, boli je. Njoj je taj gležanj osjetljiv još od kada je trenirala balet, tamo je imala jednu ozljedu. Kad se jednom ti ligamenti ozlijede, nije dobro. A kako ona voli nositi štikle, dogodilo joj se, može se uvijek dogoditi svima. Sada mora doma ležati, mirovati, tako da joj nije baš dobro. Ligamenti su istegnuti, longeta joj je na nozi i mora mirovati", kaže Majina mama Mia.

"Morat će biti duplo bolja od drugih da joj uopće daju šansu"

Maji će ozljeda u neku ruku i dobro doći. Djevojka se priprema za prijamni ispit na Akademiji dramskih umjetnosti pa će joj sada, kada je primorana biti u kući, barem biti lakše pažnju posvetiti samo radu na pripremama.

"Ja se ne želim puno miješati u taj njezin izbor. Prijamni je u rujnu i mislim da će joj gležanj do tada biti dobro. Na more nije ni mislila ići jer se priprema za prijamni, tako da joj gležanj nije pokvario planove za ljeto. Možda joj je s jedne strane i dobro došlo, sada mora biti doma pa će joj biti još lakše koncentrirati se na pripreme za prijamni", kaže 47-godišnja glumica. Svoju kćer podupire u njezinoj odluci iako zna da joj neće biti lako u toj branši, osobito s obzirom na obiteljsko zaleđe, koje će joj biti više breme nego olakšica, smatra glumica.

"Ja znam koliko je to zahtjevan posao, znam da će biti pod povećalom i javnosti i profesora, što je sasvim logično. Morat će biti duplo bolja od drugih da joj uopće daju šansu da se do kraja pokaže. Mislim da će joj obiteljska pozadina više odmoći nego pomoći. Mora imati jake argumente da je prime u uži izbor. I ja ih sasvim razumijem, to su moji kolege i mislim da rade odličan posao. A zabrinuta sam kao i svaki roditelj kad mu se dijete upisuje na fakultet", kaže Mia Begović.

Pročitajte više