TLZP: Pobijedio Ivan Šarić, prije proglašenja kandidati bacali stvari na žiri

Foto: Twitter

U ČETVRTOJ epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" pobijedio je Ivan Šarić, koji je osvojenih 10.000 kuna donirao udruzi Baranjski leptirići.

Dušan Bućan nastupio je kao Shaggy, Maja Posavec kao Aqua, Luka Bulić kao AC/DC, Ivana Marić kao Chaka Khan, Ivan Šarić kao Grace Jones, Renata Sabljak kao Toše Proeski, Saša Lozar kao Taylor Swift, a Maja Šuput kao Šaban Bajramović. Četvrti član žirija bio je glumac Miran Kurspahić. 

Prva je nastupila Maja Šuput u ulozi kraja romske glazbe, Šabana Bajramovića. "Ovo je četvrta emisija i od toga sam treći put muškarac", požalila se. S njom je nastupio i romski orkestar, a članovi žirija samo su hvalili njen nastup.

Ivan Šarić utjelovio je Grace Jones, a za nju je rekao da je se boji. "Išao bih s njom u krevet, ali ponio bih nož", rekao je.

Iako glas nije mogao ublažiti, Šarić je dobro "skinuo" luđački pogled Grace Jones, a dobar posao odradili su frizeri i make-up artisti.

Ono što je Šarića najviše mučilo bile su štikle. "Ja u ovom tri dana vježbam i stvarno, vi žene...", rekao je.

Iako je Dušan Bućan najavio da će svoju imitaciju Shaggyja bazirati na trljanju o plesačice, tog nije bilo. Otkrio je da je tajna Shaggyjeva izgovora govorna mana.

"S obzirom na to da ovo nije bilo zahtjevno pjevački, ja o repanju ne znam puno, ali valjda to tako treba izgledati", rekla je Sandra Bagarić, Branko Đurić je rekao da se ne može iščupati iz tog ritma nakon nastupa.

Renata Sabljak dobila je ulogu Toše Proeskog, za koju je rekla da će joj biti teška jer je on bio poseban pjevač.Sandru Bagarić njen je nastup rastužio. "Cijelo vrijeme si u liku, taj izraz očiju i cijela ta energija, samo ti mogu reći hvala ti na pjesmi", rekla je.

Kurspahić i Tomo van der Muhlen priznali su da nisu upoznati s njegovim radom. Nakon što je Kurspahić priznao da mu se pjesma ne sviđa, publika je negodovala.

"Barbie Girl" grupe Aqua otpjevala je Maja Posavec, koja je priznala da je najviše problema imala s visokim tonom. "Uživao sam u tvom nastupu", rekao je Branku, a Miran je rekao da je ovu pjesmu čuo jer nešto tako retardirano je teško propustiti te da je mislio da večeras sluša playback.

"Privatno ne slušam AC/DC, samo znam da nešto vrište. Ja ću se morati jako potruditi da takvo nešto izbacim iz sebe", rekao je Luka Bulić prije svog nastupa.

Dodao je da ne vježba puno, jer mu glas ode nakon svakog nastupa. Ipak, u nastupu se to nije primijetilo, a Bulić je vrištao iz petnih žila, podigao publiku na noge te ponovno odradio nastup za pamćenje.

"Moli se da pobijediš da to opet ne moraš pjevati", rekao mu je Rene.

Saša Lozar ovog je puta glumio Taylor Swift. "Nakon Rozge i srebrnog trikoa daj mi da budem bilo što. Kao da sam dobio na lotu", prokomentirao je. Priznao je da zna tu pjesmu jer je to omiljena pjesma njegove kćeri. 

"Imaš bolje noge od Taylor Swift", rekao mu je Kurspahić.

"Ti si već pokazao da si kameleon. Fascinantna mi je ovog puta bila boja glasa", rekla je Sandra.

Ivana Marić bila je Chaka Khan, koja je priznala da obožava pjesmu "Ain't Nobody" koju je morala izvesti. "Pokušaj kostimografije da te učine debljom nije skrio tvoj seksepil", rekao je Đurić.

"Stvarno jedna zvijer", rekla joj je Sandra.

Dok je žiri dodjeljivao bodove, Ivan Šarić krenuo je u šali prema Miranu Kurspahiću i uzeo mu šalicu. Kasnije je prema žiriju bacio cipelu, a potom su se ustali i drugi kandidati te u šali bacali stvari po pozornici.

Dušan Bućan u sljedećoj emisiji bit će Technotronic, Luka Bulić Severina, Maja Posavec Doris Dragović, Saša Lozar Alice Cooper, Renata Sabljak grupa Europe, Maja Šuput Srebrna krila, Ivana Marić Christina Aguilera, a Ivan Šarić glumit će Elvisa Presleyja.

Pročitajte više