Maja Šuput otkrila u čemu je čučala u torti iz koje je sinoć iskočila i pjevala

Foto: Instagram

NAKON što je iznenadila gledatelje pojavljivanjem u posljednjoj epizodi natjecanja "Ples za zvijezdama", Maja Šuput na Instagramu je obožavateljima otkrila kompletnu modnu kombinaciju u kojoj je sinoć iskočila iz torte za vrijeme nastupa Marka Grubnića i Ele Vuković.

Glazbenica je kao gost iznenađenja pjevala dok je njezin prijatelj Marko plesao sambu s partnericom Elom, a kako se nije vidjela cijela niti je iz torte izlazila, mnoge je zanimalo u čemu se točno Maja unutra sakrila. Modnom kombinacijom pohvalila se na Instagramu i otkrila odgovor na to pitanje, a riječ je o srebrnom šljokičastom kostimu s perjem i prozirnim plastičnim čizmama koje sežu iznad koljena.

"Po prvi puta u životu nastupali smo zajedno. Bilo je prezabavno biti dio nastupa i nadam se da vam se svidjelo iznenađenje. Hvala mom Marku što je imao opet dobru viziju i želju da zabavi publiku", napisala je Maja u opisu fotografije na kojoj pozira s Grubnićem.

Iako je nastup podijelio mišljenja publike, gdje se većina složila s tim kako im se nastup nije svidio te kako je sve više nalikovalo "cirkusu" ili "Zvezdama granda", Majini obožavatelji u komentarima su joj ostavili samo riječi hvale na račun izgleda i izvedbe. "Mislim da je Maji bilo najteže biti na mjestu i ne skakati po pozornici", zaključila je jedna od njenih pratiteljica.

Pročitajte više